Dejan Vukobratovic

Fakta:

Dejan kar kjøpt seg en av ni arkitekt tegnede boliger på Blåklokken i Holmestrand. Flott bolig med fantastisk utsikt over Oslofjorden.

Dejan:

Jeg trives veldig godt i min nye enebolig i Holmestrand- Det er veldig fredelig her oppe på toppen av fjellet, og samtidig er det nære alt av kollektivtransport og motorvei. Naboene her i Blåklokken er veldig hyggelige. Vinduene i boligen er store og slipper inn mye lys fra alle kanter. Jeg er meget fornøyd med kjøkkenet som ble levert. Det er også utrolig kjekt med dobbel carport og mulighet til å lade elektrisk bil hjemme.

 

 

 

Byggeprosessen var ryddig og oversiktlig. Jeg ble informert jevnt, og det ble arrangert møter med blant annet elektriker, kjøkkenforhandler og rørlegger. Jeg var også heldig å få se boligen under oppføring både inne og ute, noe jeg setter stor pris på. Det er nå 2 uker siden jeg flyttet inn og jeg stortrives, selv om det fortsatt er en del å holde på med før vinteren.

 

Jeg kan trygt anbefale Eldevik Bygg til andre. De setter stor pris på meg som boligkjøper, yter god service og oppfølging, og er flinke i sitt fag.

 

 

  • Facebook Black Round

© 2015 Proudly created with Wix.com