Tomter & prosjekter

Skallevold - 2 eksklusive eneboliger med nærhet til sjøen.

Store og eksklusive eneboliger med gjennomgående høy standard. Boligene er innholdsrike med god planløsning. I 2. et. er det åpen himling over stuedelen. Store vindusflater. Videre er det mesanin på 15,5 kvm. Stor terrasse med utsikt mot sjøen. Flotte bad samt separate wc-rom i begge etasjer.
INNHOLD:
1. ETG: Carport, sportsbod, entrè, 3 soverom, alle med utgang til terrasser, gang, wc-rom, bad, vaskerom/teknisk med utgang.
2. ETG:
Sovero med stort walk-in closet, bad, wc-rom, gang, kjøkken, stue med utgang til stor terrasse.
LOFTSETASJE:
Mesanin på 15,5 kvm. Bod på 6 kvm..
 

4 Prosjekterte eneboliger m/ mulighet for hybel på Barkåker

Vi har nå 4 prosjekterte eneboliger med carport og mulighet for hybel til salgs på Barkåker. De bygges på selveier tomter og har 3 soverom, med mulighet for 4 dersom en ikke ønsker hybel. Det er estimert at boligen kan overleveres 6-8mnd. etter signert kontrakt.

For mer info, følg linken til finn.no

 

Doktorgården - Sem. Leiligheter i meget spennende bygg med moderne uttrykk

8 spennende selveierleiligheter til salgs i Sem sentrum med umiddelbar nærhet til et bredt utvalg av butikker, spisesteder, legekontor med mer.

For mer info, følg linken til finn.no.

SANDEFJORD - 4 attraktive, prosjekterte 3-roms på Framnes. Meget god standard og beliggenhet

4 flotte prosjekterte leiligheter i solrik tomt på Framnes, Sandefjord. Priser fra kr 2 575 000 - til 2 650 000. For mer info, følg linken under til finn.no.

Arkitekt tegnede tomannsboliger snart klare for salg i Banebakken

Flott tomannsbolig på Banebakken overlevert kunder våren 2019

Barkåkertunet, Tønsberg

Morgensolen titter frem og du kan nyte solen og roen før boligen våkner til liv med en god varm kopp kaffe i din helt nye bolig på Barkåkertunet.

På Barkåkertunet skal det bygges 30 nye boliger fordelt på 12 eneboliger i rekker over 2-plan og 18 leiligheter fordelt på firemannsboliger og en tomannsbolig.

Prosjektet fullføres sommeren 2019

Voksenkollen, Andebu

Vi hadde gleden av å bygge 21 flotte leiligheter i et godt etablert boligområde i Skjeggerødveien.
Her bor fortsatt noen av disse som bygde sine boliger for over 40 år siden.
Det er tydelig at folk trives her.

Blåklokken, Holmestrand

Vi bygget 9 moderne eneboliger med panorama utsikt ut over Oslo fjorden.

Eiendommen ligger solrikt, høyt og fritt på Søndre Kleivan med panorama over fjorden ca. 7 km fra Holmestrand sentrum. Barnevennlig nær Kleiverud barneskole. Kort kjøreavstand til Holmestrandtoppen m/bl.a. MENY og Coop dagligvare og ulike forretninger. Flott turterreng ligger i umiddelbar nærhet. En kort kjøretur til sentrum, jernbane og påkjøring E-18 og ca. 50 min kjøring til Oslo.

Prosjektet ble fullført høsten 2017

Ny, Flott, Leilighet i Stokke sentrum selges

Vi er stolte av å ha gjennomført byggingen av dette utmerkede arkitekttegnet leilighetsbygget midt i Stokke sentrum. 

 

 

Tomt til salgs Hortensveien 171

Fra Tønsberg kjører du Hortensveien nordover. Du tar til høyre ved avkjøringen før avkjøringen ved Montessori skole på Jarteigen. Deretter tar du til høyre igjen, og du vil finne tomten på venstre side etter ca 120m

 

Eiendommen ligger meget fritt og usjenert til i landlige omgivelser, med kort avstand til Hortensveien. Her har man kort avstand til flotte tur og rekreasjonsområder sommer som vinter. Kort vei også til sentrumsfunksjoner på Eik, Barkåker og Åsgårdstrand. Ca 10 min i bil til Tønsberg og utkjøring til E-18.
Eiendommen har kort vei også til barnehage og skoler på Jarteigen (Montessori), Barkåker og Eik. Høgskolen i Vestfold (Bakkenteigen) ligger kun en liten kjøretur unna. Det er et god heste- og ridemiljø i området med kort vei til stall og ridesenter på Lefdal og Roberg.

 

Tomten selges med byggeklausul.

Dette vil i praksis si at huset som bygges på tomten skal bygges av Eldevik Bygg AS. Eldevik Bygg AS er medlem av Systemhuskjeden, som har mange spennende hus på sin nettside systemhus.no

Det ligger i dag en godkjenning for bygging av eneboligen Ternø fra Systemhus. Ønskes en annen type hus, kan dette selvfølgelig endres.

Please reload

  • Facebook Black Round

© 2015 Proudly created with Wix.com